GRATIS verzending in België

Verzenden

Heb je iets leuks gevonden bij Blue Ginger en dit besteld? Dan wil je jouw juweel natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben!

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Al onze pakketten worden verstuurd via Track & Trace.

Bestemming       Verzendkosten     Levertijd

België                    gratis                       max. 3 werkdagen

Nederland            6,04 euro                max. 3 werkdagen

 

Wat is de levertijd?

We streven ernaar binnen de 2 à max. 3 werkdagen jouw bestelling op het opgegeven adres te bezorgen (weekends en feestdagen in België en land van bestemming niet meegerekend).

Indien je in het weekend een bestelling plaatst, dan wordt dit pas maandag verzonden.

We voorzien leveringen binnen de volgende landen:

Bestemming       Verzendkosten   Levertijd

België                    gratis                     max. 3 werkdagen

Nederland            6,04 euro              max. 3 werkdagen

We verwerken en verzenden bestellingen van maandag tot vrijdag, behalve op feestdagen in België of tenzij expliciet vermeld op de website.

Onze pakketjes worden verstuurd via Track & Trace. Dit betekent dat je pakketje binnen de volgende werkdagen worden geleverd. Indien je niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, dan wordt het bij het dichtbijgelegen Postkantoor afgeleverd. Je kunt daar het pakketje afhalen op vertoon van je identiteitsbewijs.

Voordeel van Track & Trace
Met Track & Trace weet je altijd waar het pakketje zich bevindt! Wanneer je bestelling verzonden is, dan ontvang je een e-mail met daarin het track & Trace nummer. Je kan je verzendstatus van je pakket dan volgen op  www.bpost.be/nl/track/

Indien je na 3 werkdagen nog niets hebt ontvangen en je bestelling heeft als status ‘verzonden’, neem dan met ons contact op. Wij bekijken dan samen met De Post de bezorgstatus van je bestelling.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Dat kan! Je kan je bestelling op een ander adres laten bezorgen, maar dit moet wel in België zijn. Voor Nederland komen er extra verzendkosten bij van 6,04 euro.

Bij afrekenen kun je aangeven wat je factuur- en je verzendadres zijn. Je kan deze ook aanpassen in ‘My Blue Ginger’. Je moet dan wel een account bij ons hebben.