GRATIS verzending in België

Een terugblik op 2 jaar Blue Ginger!

 

Wow! 2 jaar al! Time flies when you’re having fun!

We blikken graag even met jullie terug op de voorbije 2 jaar. Wat waren voor ons de hoogtepunten? Wat zijn onze favoriete stuks?  Waar halen we voldoening uit en wat is onze visie op de toekomst?

Lindsay:

De laatste twee jaar hebben we hard gewerkt aan onze brand ‘Blue Ginger’, onze webshop, de collecties, het uitbreiden van onze klantenbestand en het zoeken naar nieuwe ‘shop in shops’.

Een van de belangrijkste hoogtepunten waren voor mij  de lancering van onze eerste succesvolle collectie, de eerste bestelling op onze webshop en ons eerste officieel verkooppunt in Knokke, Charlie’s Home of Designers.  Dit was de kers op de taart! Blue Ginger zowel online als offline op de kaart te zetten!

Mijn favoriete stuks van de afgelopen twee jaar waren de volle driehoekjes en bijbehorende ketting . Deze zijn heel mooi en kwalitatief afgewerkt! Het is dan ook een juweel dat heel on trend is!

sterling zilver triangles          Sterling zilver halsketting met driehoekje

And last but not least onze toppers: de veeroorbellen en – armband. Niet alleen gesmaakt door onze klanten, maar ook door bloggers zoals Your Daily Dose of Me (Eline Reynders), Luminous Live (Eline Van Dingenen), CocktailsandHeels and many more…

 

sterling zilver veer oorbellen       sterling zilver veer armband

De voldoening haal ik voornamelijk uit de positieve maar ook (kritische) reacties van klanten. Hier leren we best wel veel uit! Ik vind het steeds fijn om te lezen dat we een goeie totaalservice leveren. Uiteindelijk zorgen onze klanten er toch voor dat onze webshop kan blijven bestaan!

Mijn visie op de toekomst? We blijven brainstormen om Blue Ginger nog beter te maken en uit te breiden met nieuwe producten, zeker in een competitieve markt. Alleen door creatief, innoverend en ondernemend te zijn, kunnen we BG laten verder groeien. Dus ik hoop volgend jaar te kunnen zeggen dat we een extra productcategorie (zoals toilettasjes bv) aan ons portfolio hebben toegevoegd!

 

Sofie:

Er zijn wel een paar hoogtepunten geweest de voorbije 2 jaar!

Ik herinner me nog goed het moment dat de website live ging, dat maakte het opeens allemaal zo ‘echt’. Daarna was het wachten geblazen op de eerste bestelling en eerste commentaren, maar die lieten niet lang op zicht wachten, oef!!

Andere hoogtepunten waren de eerste 100 volgers op Facebook en Instagram en dit dan geleidelijk aan zien groeien. Ook de eerste keer vermeld worden door een blogster zoals Eline Reynders of mee opgenomen worden in een selectie van producten door Told you so. En natuurlijk de verkopen aan winkels!

Mijn favoriete stuks zijn de kettingen met 1 staafje en van de nieuwe collectie met meerdere staafjes. Ik draag ze altijd in het zilver want dat past nu eenmaal best met mijn huid. Qua oorbellen ben ik ook een grote fan van de staafjes 😉

 staafjes sterling zilver staafjes

De lange ketting met bloem en parel vind ik ook een echt pareltje. En ik word al helemaal blij van onze bijtjescollectie. Bovendien ben ik nog steeds een hele grote fan van deze bestseller: de ronde kris kras oorbellen. Misschien dat we deze opnieuw in de collectie  moeten brengen in de drie kleuren? Wat denken jullie?

Sterling zilver halsketting met bloem en parel bijtjes 

Eén die ik zeker niet mag vergeten! En dan stop ik, want straks staat de volledige BG collectie hier! 😉 vind ik de veerarmband een van onze absolute toppers! 

sterling zilver veer armband

Het geeft mij enorme voldoening als ik iemand tegenkom die onze juwelen draagt. Of een vriendin die me vertelt dat veel mensen haar aanspreken over haar mooie BG oorbellen. Of klanten die altijd terugkomen en aan BG denken als cadeau, of klanten die zeggen dat ze al uitkijken naar de volgende collectie.

Waar kijk ik nog naar uit? Blue Ginger verder uitbouwen en ons aanbod van zilveren juwelen in de 3 kleuren blijven uitbreiden. Bovendien zou het leuk zijn als onze webshop blijft groeien alsook de verkooppunten. En een droom? Onze BG collectie uitbreiden met andere accessoires zoals tassen, sjaals, toiletzakjes, … Er is nog veel werk aan de winkel!

Op naar het volgend jaar!

With ginger love,

Sofie & Lindsay

 

 

Share this post
  , , , , , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *