GRATIS verzending in België

Terug naar school ! Voor iedereen…?

IMG_4237

Bij het begin van het nieuwe schooljaar willen we graag nog eens Friends International, het goede doel dat wij bij Blue Ginger steunen, extra in de kijker zetten.

Friends International is een organisatie actief in Zuid-Oost Azie, die levens redt en kinderen en families die aan de rand van de maatschappij staan een toekomst geeft. Ze doen dit via een geintegreerde aanpak; terwijl ze de kinderen de kans bieden om naar school te gaan, leren ze de ouders hun weg terug te vinden in de maatschappij door hen een vak aan te leren.

Jaarlijks bereiken ze meer dan 60,000 kinderen, jongeren en hun families en begeleiden ze hen om productieve & functionerende burgers te worden in hun gemeenschap.

Een van de vele ambachten of vakken die ze de ouders aanleren is juwelen maken. Niet zomaar juwelen echter, maar juwelen gemaakt van gerecycleerd papier.

Screen shot 2016-09-05 at 1.38.53 PM Screen shot 2016-09-05 at 1.38.41 PM

Wij hebben de mooie brede armband geselecteerd voor jullie. Dit is een prachtige en originele eye-catcher! Door de 4 rijen beads en de mooie kleurschakeringen valt hij echt op! Hij is heel makkelijk combineerbaar en geeft je outfit een leuke extra touch. De armband is op onze website beschikbaar voor slechts 15 euro. Door de aankoop geef je jezelf of iemand anders niet alleen een leuk accessoire maar je helpt ook families die het nodig hebben!

Heb je een bepaalde kleurschakering in gedachten? Laat het ons weten in de comment bij je bestelling en we doen ons best om de gepaste armband naar je toe te sturen!

Screen shot 2016-09-05 at 1.39.04 PM Screen shot 2016-09-05 at 1.39.15 PM

Aan iedereen die schoolgaande kinderen heeft of die zelf in de klas staat:

Een heel goed begin van het nieuwe schooljaar gewenst!

With ginger love,

Sofie & Lindsay

Share this post
  , , , , , , , , , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *