GRATIS verzending in België

De nieuwe BG ss17 collectie is er!

Met trots stellen we jullie graag onze nieuwe spring/summer 2017 collectie voor!

Juwelen design, gebaseerd op insecten, is dit jaar volledig in!
We hebben niet gekozen voor kevers of spinnen, maar wel voor deze lieve bijtjes. Met deze bijtjes krijg je direct een zomergevoel. Zowel de oorbellen als de hanger zijn subtiel, maar o zo origineel en ze geven je outfit direct een zomerse toets!
Alles is uiteraard weer gemaakt uit Sterling zilver met een goud of rose goud plating.

  

Onze geweven oorbellen zijn ondertussen een vaste waarde binnen onze collectie en we voegen hier graag 3 nieuwe modellen aan toe! Naast de ruitjes, blaadjes en bolletjes, heb je nu ook de keuze tussen een geweven hangend maantje, een half maantje of een vierkantje.

  

We zijn ook nog altijd fan van de gehamerde afwerking en naast de fijnere gehamerde hula hoop oorbellen in de Ginger Silver collectie, hebben we nu gekozen voor gehamerde ‘statement’ oorbellen. Dit ovaal model is prachtig in de 3 kleuren en geeft je outfit gegarandeerd een extra touch!

Ook de collectie met geborstelde afwerking breidt uit.
Er is een nieuwe korte ketting waarbij ketting en korte, geborstelde staafjes elkaar afwisselen. Simpel, maar o zo mooi rond de hals!
En.. wat is er nog beter dan 1 van onze bestsellers, de triangle oorbellen? De dubbele triangle oorbellen 😉 2017 is ook het jaar van de trend van een kleine stud gecombineerd met nog een hangende oorbel, dus voila, bij deze volg je met deze dubbel triangle oorbellen volledig de nieuwste trend!

 

En.. last but not least, deze prachtige hangende oorbellen mogen dit eerste lijstje van onze BG #ss17 afsluiten… Elegantie troef met deze cirkel en staafje!

We zijn alvast super benieuwd naar jullie reacties op onze nieuwe collectie en we horen graag jullie commentaren!

Bekijk hier de nieuwe collectie!

Share this post
  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *