GRATIS verzending in België

Volop herfst… Tijd voor Ginger Chic mid-season Sale!

De donkere herfstdagen komen eraan… Maar niet getreurd! Tijdens onze mid-season Sale kan je wat kleur & sparkle aan je outfit geven met onze Ginger Chic collectie!!

We geven je graag vanaf vandaag, dinsdag 8 november tem zondag 13 november 20% korting op onze Ginger Chic collectie tijdens onze mid-season Sale!

Welke pareltjes kan je in onze Ginger Chic collectie vinden?

Allereerst is er 1 van onze absolute bestsellers! De armband met Japanse zijde draadjes. Deze armband past op elke outfit, is tijdloos en makkelijk draagbaar door zijn licht gewicht.

Bestel deze armband deze week tijdens onze mid-season Sale en betaal slechts 32€ ipv 40€!!

screen-shot-2016-10-27-at-1-02-36-pm  screen-shot-2016-10-27-at-1-04-01-pm

Met onze oorbellen en armbandjes met halfedelstenen geef je ook wat extra kleur aan je outfit!

Wist je trouwens dat halfedelstenen niet alleen mooi zijn, maar dat ze ook een bepaalde werking & betekenis hebben? Hieronder een korte rondleiding door de wereld van de halfedelstenen:

Amethist is een lila tot donkerpaarse, doorzichtige steen met een glasachtige glans. De steen behoort tot de kwarts-familie. Groene amethist ontstaat door verhitting van paarse amethist.

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.

Alleen maar positieve eigenschappen dus! En bij BG hebben we 4 verschillende modellen, dus aan jouw de keuze:

screen-shot-2016-10-27-at-2-13-48-pm  screen-shot-2016-10-27-at-2-14-55-pm

screen-shot-2016-10-27-at-2-16-09-pm screen-shot-2016-10-27-at-2-17-10-pm

Chalcedoon is een groep van kwartsen en hieronder vallen stenen met verschillende kleuren. Het heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert op stressmomenten . De steen heeft een positieve invloed op de longen, verkoudheid, ademhaling, het lymfestelsel, het bloed en de doorbloeding, vochtophoping en op de insuline productie en dus diabetes. Het versterkt het moedergevoel en stimuleert de melkproductie bij borstvoeding.

Dus mama’s die kalmte nodig hebben tijdens stressmomenten; je weet welke steen kan helpen!

Bij BG hebben we dit prachtexemplaar met gele & groene chalcedoon, nu aan 40€ ipv 50€! En dit prachtig armbandje met aqua chalcedoon aan 36€ ipv 45€.

screen-shot-2016-10-27-at-2-26-10-pm screen-shot-2016-10-27-at-2-41-35-pm

En last but not least!

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid.

Leuk om te weten dat je de steen van de liefde kan dragen toch?!

Bij BG hebben we dit mooi, simpel, elegant armbandje met rozenkwarts tijdens onze Sale aan 36€ ipv 45€!

screen-shot-2016-10-27-at-2-33-53-pm

Heel wat lectuur over onze Ginger Chic collectie!

We voegen er graag nog aan toe dat alle juwelen uit Sterling zilver vervaardigd zijn en dat de verzending ook nu gratis is binnen Belgie!

Profiteer snel van deze korting & veel plezier nu bij het shoppen ♥

With ginger love,

Sofie & Lindsay

Share this post
  , , , , , , , , , , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *