GRATIS verzending in België

#IkkoopBelgisch! Trots op Belgische merken!

De lijst met Belgische mode- en designmerken is lang en divers en dat mag geweten zijn!

Met hun Ik koop Belgisch campagne en website, zetten Flanders Fashion Institute en Design Vlaanderen labels van eigen bodem via verschillende acties in de verf.

Ook moedigen ze consumenten aan om Belgisch te kopen en dat trots uit te dragen. #ikkoopbelgisch is immers een optie voor shoppers met verschillende stijlen en budgetten. Dat inzicht leidt meer dan eens tot een “aha-ervaring”!

screen-shot-2016-11-29-at-5-13-41-pm

Op de IkkoopBelgisch.be website vind je meer dan 600 (!!!) Belgische mode, accessoire- en woonmerken. Het aanbod is er uitermate divers met zowel kleinere als grotere spelers. Bekijk zeker eens de website en de indrukwekkende lijst met Belgische merken die je er kan vinden.

Uiteraard is Blue Ginger heel trots om Belgisch te zijn en we zijn heel blij dat we tussen al die andere merken op de website van Ik Koop Belgisch mogen staan!

screen-shot-2016-11-29-at-5-18-20-pm

Wij, Belgen, staan wereldwijd bekend voor onze bieren (meer dan 1100 soorten!), onze chocolade, onze wafels, maar ook onze mode en ons design! En dit platform is dan ook een heel interessant initiatief!

Veel plezier met het bekijken van dit platform!

With ginger love,

Sofie & Lindsay

 

 

Share this post
  , , , , , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *